Jeugdwerking van Tennisclub TC Lierde Tempelhof

TC Lierde Tempelhof kende in 2011 een zeer succesvolle jeugdwerking. Onder leiding van een gediplomeerd team lesgevers starten we vanaf April 2012 opnieuw met een aantrekkelijk lessenpakket. Sedert 2012 zijn onze jeugdploegen altijd druk bezet.

In deze lessen wordt er op een zeer uitdagende, plezante, gedifferentiëerd manier aandacht besteed tennis. In de zomer wordt er op de buitenpleinen gespeeld bij Taverne Tempelhof (Bij regen wordt getracht de lessen te verplaatsen naar de sporthal De Zandloper in Lierde). De winterlessen gaan door in de sporthal de Zandloper in Lierde.

  • Tennisspecifieke bewegingen en technieken aanleren
  • Coördinatie en motorische ontwikkeling bevorderen
  • Baltechniek
  • Spelen en ontdekken
  • Stimulatie en motivatie van de creativiteit

Lesmomenten

woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.
Om in de jeugdwerking goede kwaliteit aan te bieden stellen we groepen samen bestaande uit 5 à 6 leerlingen. De leerlingen worden ingedeeld naargelang de leeftijd en hun ervaring.

De lessen worden gegeven door twee enthousiaste, gemotiveerde, betrokken en gediplomeerde jeugdlesgevers: Greet De Geyter en Jonas Sermant.

Voor meer informatie: Greet De Geyter (Jeugdcoördinator) 0476 95 90 09.

de inschrijving en betaling gebeurt direct online wat onze clubadministratie aanzienlijk vereenvoudigt. U gaat hiervoor naar cluboffice website: online inschrijven (Lees vooraf de werkwijze en de goedkoopste formules voor lidmaatschappen).